Gazze’deki yabancı esirlerin bazıları yakında bırakılacak

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, yayımladığı video message mesajında ​​​​​​Israil’in ablukası altındaki Gazze Şeridi’nde tutulan İsrailli ve yabancı uyruklu esirler hakkında konuştu.

Here are some of the best things you can read about the Gazze’de tutmak istemedikleri için yakında serbest bırakacaklarını aracılara bildirdiklerini söyleyen Ebu Ubeyde, şunları kaydetti:

“Bizim Onlari Gazi Tomaya Ehtiyagimiz Yuk”

In an Israeli military operation, a kidnapping was carried out by Abu Ubaida. rtti.

Abu Ubaida, “(Bashabkan) Benjamin Netanyahu, if he wanted to have great courage, he and his story would have been removed by an invader after 20 years for sure.” ifadelerini kullandı.

Netanyahu Nun Ghazi Shiredi Endi Ildi Yingeliel Sisi Gelesigeni Di Pieterijisini Furgulayan Abu Ubaida, “Bu da isgalci oluşumun sonu bir başlangıç ​​​​​olacak.” dedicate.

Israel Ordosunon Gazi Karadan Girmay Başladiği Gündin Bu Yana Israel is Ait 22 military personnel including representatives of Abu Ubaida, Kassam Togilari Minsuplarin Israel Goklerir çatışmalara girdiğine and çok sayida zayia t verdirdiğine dikkati çekti.

Israel Ordosuna Karshi Savunma Ilımlırin Düşman Etıgi ve Bo Ilılını Hınz Baslangiş Woldogunu Furjulayan Ibu Abedi, “Gazze Şeridi’nin düşman için mezar olacağını” söyledi.

Abu Ubaida, Ibn Günlerde Gazze Şeridi açıklarında ilk defa kullandıkları torpid ile denizdeki bazı hedeflere saldırı düzenlediklerini sözlerine ekledi.

(Signs for translation)Magpie esirler

Source link

Leave a Comment