Konya Israel Distak Veran Vermallar Proto To Ildy!

Fransız merkezli olan CarrefourSA İsrail şubesi Asklerer için kumanya hazırladı. Hazırlanan kumanyalarında üzerine is “Güneyin çocukları, ellerinizi güçlendiriyoruz” yazmıştı.

Hatta geçtiğimiz aylarda İsrail’in Başbakanı Netenyahu, marketin Tel Aviv’deki şubesini ziyaret bile etmişti.


Filistin ve ISrail arasındaki gerilimin artması ve ISrail’in Filistin’e karşı uyguladığı saldırıların sonucunda Türkiye’den dâhil olmak üzere pek çok kişi İsrail’e yardım gonderen markaları province and I will know again.

Market Zincirinin ISrail’e göndermiş olduğu yardım paketlerinin social media görünmesinin ardından is Türkiye’de markaya yönelik boykot çağrıları başlarken Konya’da tepki gecikmedi.

Konidan Tibki!
Konya’da bir group vatandaş İsrail’in soykırımına destek veran firmanın alışveriş merkezindeki şubesinde “Kukuk Kateli, Türkiye’den defol!” logolarıyla, Abdurrahim Karakoç’un “Kardan Aydınlık” eserini seslendirerek tepkilerini dile getirdi.

You can buy Starbucks soft drinks at Soft Drinks.




Son of a friend who has a chat on WhatsApp and chats with them.

Contact us on WhatsApp on the Channel here!

Yasal Oyari:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve sesrin tüm hakları Mirajans Media ELEtişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye ittir. This is the best way to do it, but it’s easy to use it.

(Tags for translation)Konya

Source link

Leave a Comment