srail’den alk eylem! Fotoraflarn ekip service etiler

srail ordusundan yaplan aklamada, bugn belirlenenen satler (10.00-14.00) arasnda Gazze’nin kuzeyindeki sivillerin gneye geileri iin “tahliye koridorunun” yeniden ald ne srld.

Yesterday I was born on the Internet Filistinliye ait olduu yesterday srlen bir de grnt payld. Grntde, ellerinde beyaz bayrak olan Filistinlilerin yaknda srail Tanknn konuland bir yoldan yaya olarak ilerledii grlyor.

Grntde, Filistinlilerin birounun elleri havada olarak yrmesi dikkati ekiyor.

– MAGAZINE’DEK FLSTN HKMETNDEN TEPK: SRAL ORDUSU PSKOLOJK HAREKAT YRTYOR

te yandan Magpies eridi’ndeki Filistin hkmetinin Medya Ofisinden sz konusu grntlere tepki geldi.

Medya ofisinden yaplan yazl aklamada, srail ordusunun psycholojik bir harekat yrtt vurgulanarak yaynlanan videonun dolama sokulmasna ve yaynlanmasna kar uyarda bulunuldu.

Aklamada, “gal ordusu, gneye gitmek isteyen onlarca vatanda bir araya toplad ve ok sayda kiinin gneye doru gittiini gstermek iin aalayc bir ekilde fotoraflarn ekti.” If there is a problem with you.

– MAGAZINE’DEK SVLLERN GNEYE GE, YOLLARIN SRAL BOMBARDIMANINDA TAHRP OLMASI NEDENYLE ZORLAIYOR

srail ordusunun 7 Ekim’den bu yana dzenledii saldrlarda yollarn byk bir ksmnn tahrip olmas nedeniyle Gazze eridi’nin kuzeyinde yaayan sivillerin blgenin gneyine geileri olduka zor.

Tahliyeler iin ald savunulan koridordaki yolun yaklak 2 kilometers ksm srail Soldrlar nedeniyle ar hasar alm durumda ve ara geii neredeyse imkansz.

srail saldrlarnda koridordaki yolun kullanlamaz hale gelmesi nedeniyle Gazze’nin kuzeyinden gneyine Gemek isteyen siviller, buray yryerek Gemek zorunda kalyor.

It’s hard to see the whole world, but it’s all over the place when it’s too late.

srail’in tamen kuattn duyurduu Magpies’nin kuzeyinde yaklak 400 bin Filistinli sivilin bulunduu belirtiliyor.

Filistinli kaynaklara gre, srail’in 7 Ekim’den bu yana devam eden saldrlar nedeniyle yaklak 2,3 million Filistinlinin yaad Gazze eridi’ndeki nfusun yzde 70’i yerlerinden edildi.

Source link

Leave a Comment