The rail’s payment will be paid… Apar to par silindi




1dk Okuma

Don’t be afraid to lose your money. Binlerce sivilin hayatını kaybettiği Gazze’de yaşananlar is ISrail’de şarkı ile Kutlandı. It has been used soykırımın itirafı gibi sözlere sahip olan ve çocuklara söyletilen şarkıya dünyanın dört bir yanından tepki yağdı. Israel Camo yayıncısı apar topar videoyu kaldırdı.

Gazze’deki savaş 46’nı gününde de almaya can do the editing.

Let’s watch all the videos in the video below.

Kendisine Sivil Cephe adını veren İsrailli örgüt, çocukların gase’deki yıkımı kutladığı ve ‘bir yıl sonra orada hçbir şey kalmayacak’ sözlerine ev sahipliği japan bir şarkı haz ırlad ı.

The magpie is very happy to have a good idea and will be able to do it again.

The Times of Israel “The Times of Israel announced that Israel is looking forward to a better future in Israel.”

Israilli Gazete bu gelişmeyi ‘Israilli çocukların ülkenin düşmanlarını ‘ortadan kaldırma’ şarkısını söylediği klip öfke yarattı’ başlığı ile okurlarına sundu.

Şarkının Sözler Arasında “IDF, Gamalı Haç Taşıyanları Ortadan Kaldırmak için sınırı geçiyor”, “Hepsini yok edeceğiz” and “tüm dünyaya gösterenceğiz” Gibi cümler de yer alhead.

Şarkı, sosyal media “Is there a way to leave the room so that I can see it”, “Is it safe for me to do so?” I will pay you the price.

Tepkiler üzerine İsrail Kamu yayıncısı par topar videoyu kaldırdı.

Ismail Al-Thawabetah, Israel is the owner of the Gazze, the company says that it is 13 bin 300’ü.

The constants, Solırılarda Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayıısının 13 bin 300’ü aştığını, bunların 5 bin 600’ünden fazlasının çocuk olduğunu açıkladı.

Magpie Şeridi’nde verileri toplayan sağlık sistemanin çökmesi nedeniyle Filistin Sağlık Bakanlığı, hayatlarını kaybedenlere dair resmi sayıları düzenli olarak güncelleyemiyor.

(Tags for translation)Israel

Source link

Leave a Comment