Uzaydan mı geldi?”: Tavanında yarımmeter delik açıldı, görevliler şaşkına döndü!

França Strasbourg Kintende Park is 50 meters from Kintende Park, which is 50 meters from Kintende Beach.

The first thing to do is to see the light two hours after the end of the day when the weather is clear enough to be clear.

Olkenin Kozay Dogosundaki Shahrin Bir Panliosundi Pazartesi Sabahi Erkin Satlirdı Yaşanan Olida Bir Archtan Duman Sikmasi Ozren Etvayi After Kiliri Ulay Yerin seven times.

However, the report “Yetkililerin yayınladığı müdahale hasar gören araca bir “meteor çarptığından şüphelenildiği” beliirtildi.

AFP’ye konuşan itfaiye şefi Matthieu Colobert, “Olay yerine vardığımızda, aracın tavanını, zeminini ve yakıt deposunu delip geçen, yaklaşık 50 antimetre çapında, nispeten büyük biyük bir darbe fark ettik” de of.

Euronews Turkish has broadcast many radio activities over the Internet.


“There is nothing wrong with you” when you see Colobert, “You have nothing to do with you, and that’s what happened next to you,” he said.

Colbert, although this is why the old “liquidation process” was undertaken. Now let’s analyze the buildings policy.

Olay yerinde bulunan taş hakkında konuşan bir polis sözcüsü, “Yaklaşık bir fındık büyüklüğünde, yanmış oduna benziyor, çok hafif” dedi ve cismin Paris’e adli tıp birimine gönderileceğini açı kladı.

“Bir Cisim Uzaydan Mı Geldi, Asıl Soru Buu” Diyen Polis Memuru, “Iniş sırasında çok yüksek hızda f talk bile zarar verebilir. Ancak yine de Bunun uzaydan gelen bir cisim olduğunu kanıtlamamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

(tags for translation)Strasbourg

Source link

Leave a Comment