Categories: NEWS

ISrail’den UNESCO’ya tepki: Tiksintiyle karşılıyoruz

42. A general conference for the Palestinians and the people of Gazans who joined the UNESCO group in the UNESCO ‘nun Yetkileri hakkındaki karar tasarısının kabul edilmesine ilişkin yaz ılı açıklama yaptı.

UNESCO Noon Magpie’deki duruma ilişkin bugün aldığı kararın tek taraflı olduğu yesterday sürülen açıklamada, ISrail’in bu kararı “tiksintiyle karşılayarak reddettiği” kaydedildi.

ÖRGÜTE ‘TERÖRÜ DESTEKLEYENLERIN HISMETINDE’ SUCLAMASI

Açıklamada, UNESCO’nun, “aşırılıkçı hükümetlerin ve terörizmi destekleyenlerin hizmetinde” olduğu ve “temel gerçeklerin çarpıtılması ve katliamların inkar edilmesi konusunda işbirliğ I yapt ığı” iddia edildi.

UNESCO displays ancient smoking gas in its archaeological facilities by freezing food and drinks:

“Yalnızca Filistinli kurbanların anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunan UNESCO, doğası gereği ahlaki zafiyeti olan kendisinden ve tartışmalarından utanması greken bir kuruluştur.”

Bakanlık, İsrail’i destekleyen ülkelere ve nerdiği değişiklikler için ABD’ye teşekkür etti.

UNESCO Da Kabul Edeline Tassari Hakinda

42 UNESCO.

33 months of travel to Kabul Edelin Ghazi and Felestin Kunulu Karar’da çocuklar, kadınlar, gençler, öğretmenler and eğitim çalışanları başta olmak üzere sivillere saldırıların derhal sona erdirilmesi, okul lar ve üniversite He is the one who knows the meaning of the word that he has lost his heart and feels like it.

Gazze’de Gazetecilerin öldürülmeye devam edilmesinin basın merkezleri ve kuruluşlarının hedef alınmasının kınandığı kararda, suya ve energy erişimin ve insani yardımların engellenmesinden duyulan endi şe Tell her getirildi.

UNESCO yönetiminden Gazze’ye acil yardım için acil program hazırlaması ve Bunu uygulamaya geçirmesitalep edilen kararda, UNESCO’nun Yetki Alanlarında ilgili ortakların da bu amaçla seferber edilmesi istendi.

Türkiye’nin UNESCO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Gülnur Aybet, kararla ilgili konuşmasında, Gazze’deki sivil nüfusun ISrail’in rastgele saldırıları nedeniyle acı çekmeye devam ettiğine dikkat çekerek, This is why the person who is in the group has 10 new items that are old.

Yes, there are 6 million people who have children who are happy to be able to use the “Yaralı çocuk Hayatta Olmayan Aile” (WCNSF) in the country. I don’t know.

Read more about other words Aybet, “Milyonlarca insanity acısını durdurmak in derhal ateşkese ihtiyacımız var ve Gazze’ye engelsiziz insani yardım akışı sa ğlanmalıdır.” dedicate.

Aybit, “Bu bağlamda, son kararın BM Genel Kurulunun özel oturumunda büyük bir destekle kabul edilmesini memnuniyetle karşılıyoruz. All you have to do is remember the words once and for all. Ifadelerini kullanarak, released in 1967 by Dayanan and Baskenti Doğu Kudüs Olan Bağımsız, for example, and Cografi Bütünlüğü Haiz Filistin Devleti’nin Hayata geçirilmesiyle Müm Kün olacağı Don’t worry.

Recent developments, crazy political events and crazy political events have worsened the problems in Aybit, where Orta Doğu has delivered its last aid.

Abit, Israel in Salderelarinen UNESCO Non yet Alaninda Kalan Miselleri de Zarar Verdijeni del Giteririk “Okullar neredeyse her gün hedef alınırken, Filistinli çocukların eğitime erişimi de giderek zorlaşıyor. Bombalamalar is shown through cultural newspapers and films created long ago. UNESCO says: “The old age will not last forever and the poor will be safe.” dedicate.

There are many “cool” places in ABD in Germany, Italy, Paraguay, Czechia, Hervatstan, Guatemala and ancient Avostoria.

ABD’nin’s favorite sunduğu değişiklik energy geleri is 35’e karşı 59 oil reddedilirken 39 ülke çekimser kaldı. (aa)

Yainlanma Tarihi: 11.14 pm, 10 Qasim 2023

Source link

Admin

Recent Posts

MONOPOLY 3 PC Game Download Free Full Version

Editors Infograms, Inc. Developers Artech Studios Ltd. Release date 2002 Gender Strategy Game Rating Game…

15 mins ago

Crazy Frog Racer PC Game Download Free Full Version

Editors Digital Jesters Developers Neko Entertainment Release date 2005 Gender Careers Game Rating Game Description…

1 hour ago

Shinobido: Way of the Ninja PC Game Download Free Full Version

Editors Spike Co, Ltd., SCEE Developers Acquire Release date 2005 Gender Stealth, Action Game Rating…

2 hours ago

RedCard 20-03 PC Game Download Free Full Version

Editors Midway Home Entertainment Developers point of view Release date 2002 Gender Sports Game Rating…

3 hours ago

Dora the Explorer: Dance to the Rescue PC Game Download Free Full Version

Editors Atari Interactive, Inc. Developers ImaginaEngine Corp. Release date 2003 Gender Adventure, Educational Game Rating…

4 hours ago

Thrillville PC Game Download Free Full Version

Editors LucasArts, Atari Europe Developers Border developments Release date 2006 Gender Strategy, Action Game Rating…

5 hours ago