Gigi Hadid may post a photo of me to tell you and see you – Abc News

schedule20.35 – Stator 21, 2023

So that you know Haven and Modes in Milan, Gigi Hadid honors you and you know more. Gjithmonë pas treguar fytyrën and vogelushes, ajo ka ndarë në IG photo nga fest, përqifmet e tire, photo nga pushimet dhe festa e cila siç ka shpjeguar modelja ka zgjatur një të tërë.

Even if, pame menjesin i ditelinges, lulestridhe, petulla, torte me ilber dhe three kirinja. By putting out cakes and fried frozen muffins, I don’t get a single ricktim, no moments, and no tires.

“The Duke celebrates three vetorin tone kete djave”ka shkruar ajo ne mbishikrim. “I feel sorry for you, I feel sorry for you, I feel sorry for you! Gëzuar ditëlindjen mikja ime më e ëmbël, më e zgjuar! Femiya i ëndrave/dashuriya e jetes sime!”

Hadid dhe kai jane vertet te dashur. “Not for behemi gati se head”this model is for W.

“Ajo lan dhëmbët me mua dhe tani dëshiron të vendosë një krem​​hidratues, është kaq e ëmbël. See you soon. Ne të gjithë qeshim, kërcejmë dhe lasim shumë. Ajo eshtë pothuajse 3 vjeç dhe eshtë një gjeni, dhe unë e their këtë.”/abcnews.al

Source link

Leave a Comment