Irina Shayk and Tom Brady’s ex: Your life is beautiful and you’re my favorite

Viza Nogometasa Take Bredia as an example (46) I Manekenk Erin Shayk (36) Nye Dugo Potrajara. Prema izvorima, razlog prekida nije poznat, no čini se da je rastanak bio miran i bez ikakvih drama ili skandala.

Dugo se šuškalo or prekidu

Posljednjih tjedana, par se nije nije nije jer su živjeli na različitim lokacijama – Irina in New York, Tom in Miami State. Javno se naslućivalo da je veza na klimavim nogama kada je Irina na društvenim mrežama objavila fotografiju svog bivšeg dečka, glumca Bradley Cooper (48).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

play sign

Tom Brady with TMZ

“Bit će još supermodel u Tomovoj budućnosti”, dodali su.

Irina Sesto Vida S Bifusim

The photo of the island was taken by Irina and Brady. Naime, tada su proli noć zajedno u Tomovom domu u Los Angelesu. Međutim, očito je da su se stvari promijenile, a njihov odnos više nije biotako blizak.

The photo of Irina is a photo of Bradleyem Cooperom, a Roman. Par je bio u vezi od 2015. do 2019., a iako nikada nisu službeno potvrdili svoju obnovljenu romansu, fotografije na kojima su zagrljeni šetali New York izazvale su brojna šuškanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

play sign

Irina razmišlja o proširenju obitelji, Bradleyju set ta ideja sviđa. No, izvori navode da postoji zabrinutost zbog reakcije Bradleyjeve majke, Gloria Campanokoja uništava glumčev ljubavni život.

POGLEDAJTE Video: Posljednjih 50 dana nije bilo razvoda, odvjetnica otkriva koliko on košta i za koliko se najbrže može razvesti

Source link

Leave a Comment